Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با تخصیص ارز ترجیحی، نهاده‌های دامی دی‌ماه با قیمت‌های قبلی در سامانه بازارگاه بارگذاری می‌شوند و پرورش‌دهندگان دام و طیور می‌توانند به تناسب، خرید خود را انجام دهند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «حسین دماوندی‌نژاد» افزود: شائبه‌هایی که مبنی بر حذف ارز ترجیحی نهاده‌های دامی از ابتدای ماه جاری مطرح شده بود، صحت ندارد و شاهد این موضوع این است که نهاده‌های دامی مربوط به دی‌ماه با تخصیص ارز ترجیحی با قیمت قبلی طبق روال بیستم ماه جاری در سامانه قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه‌داد: بنابراین روند تولید مثل سابق ادامه دارد و تولیدکنندگان می‌توانند با آرامش خاطر نهاده خود را تامین کنند و به تولید ادامه دهند.

دماوندی نژاد تصریح‌کرد: با هرگونه تغییر قیمت در کالا‌های اساسی مخالفیم و با افزایش قیمت‌ها برخورد جدی انجام می‌شود.

وی گفت: هر اتفاقی هم که در اصلاح نظام پرداخت یارانه انجام شود، به هیچ عنوان نباید منجر به جهش قیمت شود و همه چیز باید در قالب معادله‌های تعریف شده صورت پذیرد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: در همه بخش‌های تولیدات دام و طیور شرایط بسیار مناسب است، همچنین ذخیره انبار‌های پشتیبانی امور دام در خصوص نهاده‌های دامی از میزان مورد نیاز فراتر است و بخش خصوصی هم میزان قابل توجهی از نهاده‌های دامی را به گمرکات کشور رسانده که مراحل اداری ترخیص آن‌ها نیز در حال انجام است.

وی گفت: بنابراین در بخش نهاده‌های دامی هیچ مشکلی نداریم و با قطعیت می‌گوییم که در هیچ مقطعی با این میزان انباشت نهاده مواجه نبودیم.

دماوندی نژاد تصریح‌کرد: به این ترتیب پرورش‌دهندگان دام و طیور می‌توانند به موقع و به مقدار مورد نیاز نهاده خود را از سامانه بازارگاه تامین کنند و مردم نیز دغدغه‌ای در خصوص افزایش قیمت کالا‌های اساسی نداشته باشند.

به گزارش ایرنا، با ارائه لایحه بودجه دولت سیزدهم برای سال ۱۴۰۱، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالا‌های اساسی بجز گندم و دارو مطرح شد که البته این مهم هنوز محقق نشده است. برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، معاون امور تولیدات دامی ، حسین دماوندی نژاد ، بازارگاه ، نهاده دامی ، ارز ترجیحی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی معاون امور تولیدات دامی بازارگاه نهاده دامی ارز ترجیحی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی نهاده های دامی دماوندی نژاد ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: عباس علی آبادی در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران افزود: خیلی ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می کوبند زیرا منافعشان در واردات خلاصه می شود اما من به شخصه در مقابل روزنه های رانت خواهم ایستاد.

وی تاکید کرد: مخالف واردات تراکتور نیستیم چرا که ما آنقدر در تولیدات تراکتور توانمند شده ایم و قدرت داریم و بهترین تراکتور دنیا را تولید می کنیم که از واردات نمی ترسیم و کسی توان رقابت در فضای تراکتورسازی ایران را ندارد.

وی افزود: با استعدادی که در تراکتورسازی و توانمندی هایی که در کارگران و مدیرانش سراغ دارم هیچ کس نمی تواند با آنها رقابت کند و من به این موضوع واقف هستم و روی این اصل حساب باز کرده ام.

علی‌آبادی اضافه کرد: وقتی تراکتورهای ایرانی بهترین کیفیت، قیمت مناسب، تحویل دهی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش را دارد، چرا باید به فکر واردات باشیم؟

وی گفت: در این تفکر حتما روزنه ای برای رانت وجود دارد که به شخصه شناسایی و جلوی آن را خواهم گرفت.

این مقام ارشد کشور در حوزه صنعت با بیان اینکه تراکتورسازی وزنه ارزآوری برای کشور به شمار می رود و نیاز داخلی به این محصول استراتژیک را نیز تامین می کند، اظهار کرد: تراکتورسازی مورد حمایت وزارت صمت در حوزه های تولید و صادرات و ارز بوده و خواهد بود .

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی نیز گفت : از محل صادرات گروه تراکتورسازی سال گذشته ۶۰ میلیون دلار ارز وارد کشور شده است.

مصطفی وحیدزاده اضافه کرد : وزارت صمت و زیر مجموعه های آن در مباحث ارزی بیشترین همراهی را با تراکتورسازی دارند اما متاسفانه نامه های ما در بروکراسی هایی بنام بانک مرکزی خاک می خورند و این گروه نمی تواند از ارزی که حاصل کرده بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند