Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمد ذکریایی‌نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان که تا ۳۱ شهریور سال جاری برگه جوجه‌ریزی آنها در سامانه بازارگاه ثبت شده امکان خرید ذرت برای آنها فراهم شده است.

وی اضافه کرد: کنجاله سویا مهرماه واحدهای مرغ اجداد، مادر گوشتی و مادر تخمگذار در سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی بارگذاری و آماده خرید توسط بهره‌برداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۹ هزار و ۵۳۲ تن سویا، ۵۹ هزار و ۱۷۴ تن ذرت و ۸۶۸ تن جو در استان توزیع شده است.

ذکریایی‌نژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۶۶ واحد مرغ گوشتی در استان با ظرفیت حدود ۱۵  میلیون قطعه در دوره  و با توان تولید ۱۱۰ هزار تن  گوشت مرغ در استان فعال است، گفت:  واحدهای مرغداری استان علاوه بر تامین نیاز داخلی به سایر استان‌های کشور هم مرغ صادر می‌کنند.

وی یادآور شد: از تعداد مذکور ۱۶ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت ۴۵۰ هزار و ۲۵۰ قطعه و ۱۳ واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۶۴۱ هزار قطعه در استان دارای پروانه است.

بازارگاه سامانه اصلی توزیع خوراک دام و طیور کشور محسوب می‌شود که در اجرای ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز طراحی شده است و این سامانه به منظور ایجاد فعالیت شفاف و قانونمند برای فعالین بازار نهاده‌ها، از تولیدکننده گرفته تا مصرف‌کننده، و قرارگیری نهاده‌ها با قیمت و زمان مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان از شهریور ماه سال ۱۳۹۸  به طور رسمی آغاز بکار کرده است.

کردستان سه میلیون و ۱۹۹ هزار راس دام سبک و سنگین، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۲۵۷ هزار کندوی زنبور عسل دارد و جمعیت بهره بردار کشاورزی آن ۱۱۵ هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود سه میلیون تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که ۴۴۲ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی مربوط به بخش زراعت است.

برچسب‌ها کردستان نهاده های دامی سنندج گوشت مرغ بازارگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان نهاده های دامی سنندج کردستان نهاده های دامی سنندج گوشت مرغ بازارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران