Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مرتضی رضایی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره نشتی نهاده‌های دامی با ارز رسمی ۴۲۰۰ تومانی در بازار سیاه، افزود: به طور قطع وزارت جهاد کشاورزی برای توزیع نهاده‌های دامی علاوه بر اطلاعات خاص خود، به اطلاعات دقیق گمرک ، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت راه در بحث حمل و نقل نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکنون ما به اطلاعات خروج نهاده ها از گمرکات دسترسی نداریم اضافه کرد: در واقع تمامی اطلاعات باید در سامانه بازارگاه وجود داشته باشد تا دستگاه‌هایی که در این زمینه فعالیت مشترک دارند بتوانند از این اطلاعات برخوردار شوند اما اطلاعات فعلی در این سامانه نیز ناقص رد و بدل می شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی براین باور است که  در واقع نهاده‌های دامی در گمرکات و بنادر، قبل از اینکه به سامانه بازارگاه برسد، دچار مشکل می‌شود.

رضایی با بیان اینکه مشکل اتصال سامانه‌های گمرک و تجارت باید از طریق وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و گمرک جمهوری اسلامی پیگیری و متصل شود، افزود: این سامانه‌ها به طور کامل به سامانه بازارگاه متصل نیست و اطلاعاتی که وارد بازارگاه می‌شود، ناقص است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: اگر این سامانه‌ها با اطلاعات دقیق و به صورت برخط متصل نباشد، سامانه بازارگاه نمی‌تواند به صورت هوشمند فرایند ورود و توزیع نهاده‌های دامی را کنترل کند.

وی گفت: به طور معمول بخشی از اطلاعات به شکل وب سرویس‌هایی نوشته و تبادل می‌شود، برخی از اینها مانند بحث خروج اطلاعات نهاده‌های خارج شده از گمرک، هنوز اطلاعاتش کامل نیست.

به گفته وی، اما در سامانه بازارگاه تمامی جزئیات و اطلاعات یک محموله و پته‌های لیست محموله‌های حمل شده ارایه می‌شود.

رضایی با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی خواستار دریافت اطلاعات دقیق گمرک جمهوری اسلامی و وزارت صنعت در سامانه بازارگاه است، افزود: اتصال سامانه‌ها به یکدیگر یک شرط لازم برای اجرای کامل فرایند نظارت بر ورود و توزیع نهاده‌های دامی است و باید هر چه سریع‌تر این مشکل فنی حل شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره احتکار نهاده‌ها توسط دلالان یا واردکنندگان گفت: گزارش‌هایی در این خصوص منتشر شده اما به دلیل نبود اسناد و مدارک مستدل اطلاعات، احتکار نهاده‌ها در انبارهای خصوصی هنوز ثابت نشده است.

به گزارش ایرنا، سامانه «بازارگاه نهاده‌های کشاورزی» به منظور توزیع مناسب نهاده‌ها و دسترسی آسان تولیدکنندگان به نهاده‌های دام و طیور با نرخ‌های مصوب توسط وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شد که در مردادماه امسال اصلاحاتی روی آن صورت گرفت.

براساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار باید هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی با قیمت یک ‌هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه هزار و ۱۰۰ تومان و کنجاله سویا سه هزار و ۲۰۰ تومان در سامانه بازارگاه به دست تولیدکنندگان و پرورش‌دهندگان دام و طیور برسد.

این درحالی است که طبق گزارش‌های منتشره، برخی واردکنندگان و دلالان بازار سیاه پس از خروج نهاده‌ها از گمرکات اقدام به احتکار این کالاها در انبارهای خصوصی خود می‌کنند تا این محصولات را با نرخ‌های چند برابری در بازار بفروش برسانند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور کشاورزی اراضی کشاورزی کاظم خاوازی شرکت پشتیبانی امور دام کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی اراضی کشاورزی کاظم خاوازی شرکت پشتیبانی امور دام کشور اخبار کنکور سامانه بازارگاه وزارت جهاد کشاورزی نهاده های دامی توزیع نهاده ها سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران

رضا افراسیابی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از ورود و توزیع روزانه ۸۰۰ تا هزار تن کود کشاورزی به کشاورزان شالیکار استان خبر داد و گفت:برای توسعه کشت برنج و حمایت از کشاورزان، تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز استان، روند افزایشی داشت.

او افزود: با هماهنگی‌های بعمل آمده با مبادی تامین کود‌های کشاورزی و مجتمع‌های پتروشیمی تولید کود اوره در کشور، در حال حاضر روند تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز با توجه به شروع فصل کشت برنج در استان، روند افزایشی داشته است.

افراسیابی گفت: کود‌ها از طریق حواله الکترونیک و براساس نیاز هر منطقه به کشاورزان متقاضی توزیع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • توزیع بیش از ۱۹ هزار پاسپورت در نیمروز
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم