Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@16:01:10 GMT

«سامانه بازارگاه» مرهمی بر زخم کمبود نهاده دامی

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۰۰۸۸

«سامانه بازارگاه» مرهمی بر زخم کمبود نهاده دامی

رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۲۹۰ هزار تن نهاده دامی در سامانه بازارگاه بارگذاری شد.

به گزارش مشرق، علیمراد سرافرازی، رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به نشست هم اندیشی روسای سازمان های جهاد کشاورزی استان ها در خصوص آخرین وضعیت سامانه بازارگاه و تولید نهاده های دامی، گفت: 290 هزار تن در سامانه بازارگاه بارگذاری شده و این نهاده ها برای 40 روز پرورش جوجه گوشتی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاده اضافی برای بیش از 40 روز اختصاص داده نخواهد شد و پس از این مدت، جوجه باید به کشتارگاه فرستاده شود.

وی به دغدغه های ایجاد شده برای مردم و مسئولین در خصوص صید فانوس ماهیان اشاره کرد و افزود: با توجه به مشکلات زیست محیطی که در پی صید این گونه از ماهیان ایجاد می شود، یک کارگروه علمی و فنی تشکیل شد و توافق شد ممنوعیت دو ساله ای برای صید این گونه از ماهیان برقرار شود.

رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی از نتایج چهارمین سرشماری رسمی عشایر کوچنده و نخستین سرشماری ثبتی مبنایی این عزیزان خبر داد و بیان کرد: از این اقدام همزمان با روز ملی آمار و برنامه ریزی رونمایی شد. بر اساس سرشماری صورت گرفته، جمعیت عشایر کشور یک میلیون و 108 هزار و 640 نفر در قالب 246 هزار و 45 خانوار است که 1.4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند. این عزیزان 29 درصد دام سبک کشور را در اختیار دارند.

وی به پنبه اشاره کرد و گفت: سطح زیر کشت پنبه در کشور به 98 هزار و 800 هکتار رسیده است که نسبت به سال گذشته رشد 10 درصدی داشته است. پیش بینی می شود امسال 270 هزار تن وش از مزارع پنبه برداشت شود که پس از تصفیه و فرآوری در کارخانجات، این میزان در کشور مصرف خواهد شد و این آمار نشان از خوداتکایی 68 درصدی پنبه در کشور در سال جاری است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی نهاده دامی کشاورزان سامانه بازارگاه جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد

احد وظیفه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای سال زراعی تاکنون مجموع بارش های کشور نسبت به دوره نرمال ۱۳ تا ۱۴ درصد کمتر است.

به گفته او، علی رغم شرایط مساعد بارش نسبت به دوره نرمال، اما در استان های قزوین، البرز، تهران و خراسان رضوی بیشترین کم بارشی را داریم.

وظیفه ادامه داد: در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان برداشت غلات در جریان است، از این رو به سبب بارش های سیل آسا به کشاورزان توصیه می شود که نسبت به انتقال غلات به انبارها اقدام کنند.

رئیس مرکز خشکسالی افزود: کشاورزان با مراجعه به کارشناسان اقدامات داشت را انجام دهند که بهترین خروجی را داشته باشند.

به گفته او، با توجه به کاهش منابع آبی ناشی از برداشت بی رویه سفره های زیرزمینی به کشاورزان توصیه می شود که در روزهای بارندگی یک تا ۲ نوبت آبیاری را به تاخیر بیندازند که این امر می تواند کمکی به آبیاری هر منطقه باشد‌.

این مقام مسئول افزود: با توجه به بارش های اخیر در حوزه غرب و جنوب غرب، بخشی از کم بارشی های اخیر در حوزه کشاورزی جبران شد.

وظیفه گفت: با توجه به کاهش بارش و بحران آب در برخی مناطق از جمله تهران، سمنان و خراسان رضوی، مدیریت آب شرب، صنعت و کشاورزی باید در دستور کار قرار بگیرد چراکه مدیریت آب شرب در این مناطق ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان