Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@16:28:49 GMT

توزیع سیستماتیک نهاده‌های دامی

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۳۹۴۱

توزیع سیستماتیک نهاده‌های دامی

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: هر واحد دامداری با ثبت کامل داده‌های درخواست‌شده در مورد واحد تولیدی، به‌صورت سیستماتیک نهاده دریافت می‌کند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از وزارت کشاورزی، با آغاز دور جدید فعالیت سامانه بازارگاه از ابتدای مهرماه، دو معاون وزیر جهاد کشاورزی در جلسه‌ای ویدئوکنفرانسی با نمایندگان امور دام همه استان‌ها، وضعیت این سامانه را مورد پایش قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی رضایی، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در این جلسه با اشاره به تغییرات بنیادین در سامانه بازارگاه گفت: سامانه بازارگاه به دلیل انتقاداتی که از آن درباره توزیع از طریق استان‌ها و نه واحدهای تولیدی صورت گرفته بود، اصلاح شده است.

وی افزود: مهم‌ترین اشکال سامانه بازارگاه از دید فعالان امور دام، توزیع نهاده‌های دامی ذرت‌، جو و کنجاله (به جز سبوس) به معاونان امور دام در استان‌ها بود و از آنجاکه تخصیص نهاده به واحدهای تولیدی در جایی به ثبت نمی‌رسید، شائبه‌هایی را ایجاد کرده بود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه عنوان کرد: در دو ماه اخیر با اصلاح سامانه بازارگاه، تخصیص نهاده‌های دامی را به‌صورت سیستماتیک در نظر گرفتیم. به‌طوری‌که هر واحد دامداری با ثبت کامل داده‌های درخواست‌شده در مورد واحد تولیدی، به‌صورت سیستماتیک نهاده دریافت می‌کند.

رضایی با اشاره به واحدهای مرغ گوشتی مجاز، تصریح کرد: در سقف پروانه ۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی، به آنها نهاده تعلق می‌گیرد و سن پرورش نیز ۴۰ روز در نظر گرفته می‌شود و مطابق با آن، نهاده به واحدهای تولیدی تعلق خواهد گرفت.

وی همچنین بر نظارت مداوم بر توزیع نهاده تأکید کرد و گفت: منظور از نظارت نه از طریق سامانه سماصط، بلکه به‌صورت میدانی خواهد بود تا فعالیت واحدهای تولیدی را راستی‌آزمایی کنیم.

دریافت نهاده سیستمی شده است

امید گیلانپور، معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب‌وکارهای کشاورزی نیز در این جلسه با اشاره به آغاز به کار دور جدید فعالیت‌های این سامانه از اول مهرماه، گفت: در سامانه اصلاح شده، به جای آنکه برخی از گروه‌های مصرف‌کننده، نهاده‌های دامی را به‌صورت دو مرحله‌ای دریافت کنند، به‌صورت اتوماتیک این نهاده‌ها را دریافت خواهند کرد.

وی در توضیح روند فعالیت سامانه در دور جدید، افزود: فعالیت این سامانه بر طبق اطلاعاتی خواهد بود که در سامانه سماصط به ثبت می‌رسد. با مبنا قرار دادن اطلاعات سامانه سماصط و در مرحله بعدی، راستی‌آزمایی این اطلاعات با اطلاعات سامانه‌های «پایش و مراقبت بیماری‌های دامی» (GIS) و قرنطینه سازمان دامپزشکی، میزان مرغ موجود در سالن را رصد کرده و براساس نوع فعالیت و سن گله، مطابق فرمولی مشخص، نهاده را بین واحدها توزیع می‌کنیم.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب‌وکارهای کشاورزی با بیان اینکه اکنون واحدهای مرغ مادر، لاین، اجداد و تخم‌گذار در این سیستم نهاده را دریافت می‌کنند، تصریح کرد: در حال حاضر، دریافت نهاده کاملاً سیستمی شده است. به این معنا که سیستم بدون توجه به آنکه چه واحد تولیدی، دریافت‌کننده نهاده است، فقط براساس شاخص‌هایی که از آن در اختیار دارد و بدون شناسایی مالک واحد، نهاده را توزیع خواهد کرد.

گیلانپور با اشاره به اصلاح دیگری که در این سامانه صورت گرفته، بیان کرد: در گذشته مبنای توزیع نهاده، پروانه بهره‌برداری بود. اکنون با توجه به مرتبط شدن میزان توزیع نهاده به میزان تولید، عملاً واحدهایی که در آنها جوجه نباشد، به آنها نهاده نمی‌دهیم تا آنکه مجوز جوجه‌ریزی جدید دریافت کنند.

وی با تأکید بر اینکه عملاً سطح پایش به جای آنکه به واحد بهره‌برداری (مرغداری) ختم شود، یک مرحله جلوتر رفته و محصول نهایی این واحدها مورد رصد قرار خواهد گرفت، گفت: اگر میزان محصول نهایی انطباقی با میزان نهاده تحویلی نداشته باشد، دو اتفاق خواهد افتاد. نخست، این واحد بهره‌برداری به سامانه بازارگاه، بدهکار خواهد شد و باید پاسخگو باشد که چرا آن میزان که باید، تولید نکرده است و دوم، جریمه مشمول این واحد بهره‌برداری خواهد شد و در دوره آینده نمی‌تواند نهاده دریافت کند، زیرا در دوره گذشته محصول خود را تحویل نداده است.

این مقام مسئول تأکید کرد که این سامانه در حال تکمیل است و در آینده با تغییرات دیگری در آن روبرو خواهیم بود.

انتهای پیام/4133

منبع: آنا

کلیدواژه: نهاده های دامی صنايع تبدیلی سامانه بازارگاه واحدهای تولیدی نهاده های دامی جهاد کشاورزی توزیع نهاده بهره برداری نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند

یادگار احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه سامانه یکتا سامانه جدیدی است که رسالت آن ساماندهی اصناف و مکاسب است، تاکید کرد: همه مکاسب و اصناف باید در سامانه یکتا ثبت نام و کد مرتبط با آن صنف و فعالیت اقتصادی را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه به عبارت دیگر سامانه یکتا همان جواز کسب اما به صورت الکترونیکی است، افزود: کسانی که جواز کسب کاغذی دارند با مراجعه به این سامانه می‌بایست جواز الکترونیکی کار خود را نیز دریافت کنند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: ۲۵ اردیبهشت ماه آخرین مهلت استفاده از از درگاه ملی مجوزها موسوم به یکتا است و از اصناف می‌خواهیم که در این راستا اقدام کنند.

احمدی با بیان اینکه دریافت مجوزهای الکترونیکی کسب و کار چندان دشوار نیست، گفت: اطلاعات هویتی و برخی مجوزها در این سامانه قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند جواز الکترونیکی دریافت نمایند.

وی افزود: در راستای اجرای اصل ۴۴ تمام مجوزهای کسب و کارها باید الکترونیکی شود و لذا همه اصناف باید به سایت «مجوز» مراجعه و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و این کار حتی با تلفن همراه و در دست داشتن کارت ملی و سریال کارت ملی، امکان پذیر است.

رئیس سازمان صمت استان سمنان بیان کرد: تقویت هوشمندسازی خدمات دولت به اصناف یکی از مزیت‌ها و البته هدف گذاری‌های سامانه یکتا سامانه هوشمند سازی مجوزهای کسب و کار است.

کد خبر 6095457

دیگر خبرها

  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • آزمون مدرک تخصصی قرآن کریم در استان سمنان برگزار شد
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد